FŐMENÜ
MENÜ
2017-09-09

Pikáns nyitány

Nem egész 24 óra múlva a Váci KSE felnőtt csapata megkezdi bajnoki szereplését a K&H Liga küzdelmeiben. Csapatunk vasárnap este 18 órai kezdettel a BBraun Gyöngyös csapatát fogadja a Váci Sportcsarnokban.

Míg korábban a PLER csapata elleni mérkőzések voltak szinte testvérrangadók ezúttal azt a csapatot látjuk vendégül, amelyhez az elmúlt évek alatt sok szállal kötődtünk.

Ellenfelünk jelenlegi utánpótlás szakmai igazgatója történetünk első élvonalbeli vezetőedzője Rosta István, míg a felnőtt csapat másodedzője Nigrinyi Tibor és kapusa Holló Márk tagja volt a 2015-ös másodosztályú bajnokcsapatunknak. Gábori Máté hosszú évekig volt csaptunk elsőszámú jobbszélsője, míg a jelenleg sérültek közé tartozó balátlövő Sipeki Levente és a kapus Tóth Mihály szintén eltöltött nálunk egy-egy bajnoki szezont. Ugyanakkor bár nem szorosan a KSE-hez kötődik, de a vendégek vezetőedzője - Konkoly Csaba - a Váci NKSE-nél töltött el majd két szezont tehát jól ismeri a Váci Sportcsarnokot.

Azonban a jelenleg a Mi sikereinkért dolgozók között is találunk a vasárnapi ellenfelünknél korábban megfordulót. Gúnya Péter vezetőedzőnk öt évet töltött játékosként, majd utánpótlás edzőként a Mátraalján. Míg Kotormán Attila szakmai igazgatónk korábban ezt a pozíciót töltötte be Gyöngyösön is, tevékeny részt vállalva a korábbi évek szép sikereiből. Ménfői Attila és Ulicsinyi Péter szintén a hevesi városban nevelkedett és Attila itt lett első osztályú játékos.

Az elmondottakból látható, hogy egy rendkívül érdekes találkozót láthatnak a kilátogatók, hiszen mindkét gárda jelentősen átalakult a tavalyi csalódást keltő szezont követően és fontos számára a jó rajt. Nálunk mindössze egy sérült van - a hosszabb időre kidőlő Ulicsinyi Péter -, míg a vendégeknél jelenleg többen is súlyos sérülésből lábadoznak, de vasárnap este semmilyen előzmény nem fog már számítani, csak a mérkőzés 60 perce alatt leadott teljesítmény és akarat fogja eldönteni két pont sorsát.

A mérkőzést a rutinos Hargitai Gábor - Markó Gábor kettős vezeti.


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK