FŐMENÜ
MENÜ
2019-09-06

Kifogytunk az erőből

Péntek este hazai pályán fogadtuk az FTC-HungaroControl csapatát az első osztályú bajnokság első hazai mérkőzésén. Mivel mindkét csapat a felkészülés során a védekezésének tökéletesítésére helyezte a hangsúly, nagy küzdelemre és kevés gólra volt kilátás, az amúgy is feszült hangulatúnak ígérkező összecsapáson.

A találkozó döcögősen indult, különösen a mi számunkra, hiszen az első akció gólunkra nyolc percet kellett várnunk, igaz ez döntetlen ért, vagyis a vendégek sem voltak támadásban elemükben. Az első tizenöt percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, de ekkor Kovács védéseinek köszönhetően gyors játékkal három gólos előnyre tettünk szert, amit sajnos nem tudtunk sokáig őrizni és a félidő hajrájának kapkodásában hátrányba is kerültünk.

A fordulás után sem sikerült jól kezdenünk, de háromgólos hátrányunkat követően Antal mesterhármasával és Holpert góljaival újból fordítottunk. Ezt követően azonban,  az utolsó negyedórára teljesen elkészültünk erőnkkel. Ugyan a védekezés és a kapusteljesítmény kiváló volt, de ez a vendégeknél sem volt másképp, így nálunk elöl már nem maradt ember és kreativitás, hogy győzelemmel debütáljunk hazai pályán az első osztályban.

A mérkőzés képeit megtekinthetik facebook oldalunkon!

 
Váci KSE - FTC-HungaroControl 21-24 (13-14)
Vác, V: Nagy - Túróczy
Váci KSE: Kovács (k) - Holpert 6(3), Törteli, Antal 6, Davadovic 1, Kállai 2, Nagy 2, cs: Ulicsinyi (k), Rozner, Kocsi, Tyiskov 1, Pál 1, Miklián, Rédai, Németh, Bognár 2. Edző: Skaliczki László.
FTC-HungaroControl l.d.: Bujdosó 7(2). Edző: Horváth Attila.
Hétméteresek: 3/3 ill 2/2     Kiállítások: 12 perc + 1 kizárás ill 10 perc
 

AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK