FŐMENÜ
MENÜ
2018-11-25

Szép zárás

November utolsó szombatján az U14-es csapatunk számára is befejeződött az őszi idény. Az utolsó két mérkőzésünknek a kartali sportcsarnok adott otthont.

Az első találkozón a veresegyházi csapat ellen jól kezdtük támadásban a játékot, de védekezésünkben nagyon látszott a meccs hiány. Az első félidő hajrájára sikerült felébrednünk és az utolsó 5 percet 6-2-re nyertük.

A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Remek kapusteljesítmény, labdaszerzések jellemezték játékunkat, így a félidei 4 gólos előnyünket sikerült a mérkőzés lefújásáig megtartanunk.

Veresegyház VSK - Váci KSE 15-19 (7-11)

Kartal, V: Csorba - Czövek

Váci KSE: Greff (k) - Horváth-Vadon, Hekli 8, Rezessy 2, Kondér 3, Sári 1, Szunyogh 2. Csere: Nagy, Halász 1, Sajgó, Faragó 2. Edző: Solymos AndreaMásodik mérkőzésünkön az ellenfél a kellemetlen stílusú Budakalász volt. A sikert itt csak  a küzdőszellemünknek köszönhettük, hiszen már az első egymás elleni mérkőzésen is megizzadtunk és nem volt ez másképpen most sem. Kevés fault, elkapkodott támadások jellemeztek bennünket, így az első félidő végén ellenfelünk 2 góllal ellépett tőlünk.

A folytatást jól kezdtük, sikerült a felzárkózás, de az előnyt nem tudtuk magunkhoz ragadni. A végjáték nagy izgalmakat tartogatott. Az utolsó 2 percre sikerült ismét egyenlíteni, majd két bravúros büntető védéssel és a lefújást megelőző 2 másodpercben lőtt góllal megnyertük a mérkőzést. Nagy dicséret illeti a fiúkat a kitartásért, amit a mérkőzés hajrájában mutattak.

Budakalászi SC - Váci KSE 24-25 (13-11)

Kartal, V: Czövek - Lovász

Váci KSE: Greff (k) - Sajgó, Hekli 3, Rezessy 11, Halász 4, Faragó, Szunyogh 1. Csere: Nagy, Kondér 4, Sári 2. Edző: Solymos Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. augusztus 21. (szerda) 18:30
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán Márton út 3.
Váci KSE - Mezőkövesdi KC
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK