FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-13

Saját erő

Az elmúlt években utánpótlásunkból a sok tehetség ellenére mindössze Tyiskov Mihály és Szikra Péter tudott az felnőtt csapatban tartósan megragadni.

Ezen már tavaly szerettünk volna változtatni, de annak ellenére, hogy edzéseken több ifjúsági játékosunk is szerepet kapott, sőt a felnőtt mérkőzéseken kispadra is kerültek, a nagy tét miatt minimális lehetőséget kaphattak. Bár az elvárások idén sem lesznek kevesebbek, legfeljebb a jellegük változott, ezúttal mindenképpen szeretnénk fiatal játékosaink karrierjét is egyengetni.

Ennek első fecskéje Bognár Alex, akivel egyesületünk három éves profi szerződést kötött. Alex 7 éves kora óta kézilabdázik és egy három éves kitérőtől eltekintve egyesületünk játékosa és korosztályának meghatározó alakja volt minden évben. Az előző szezonban már az NB I-ben is pályára lépett, valamint az ifjúsági válogatott tagja lett, mellyel jelenleg is az augusztusi kontinensbajnokságra készül. Amennyiben fejlődése töretlen lesz, akkor a következő évek meghatározó váci játékosává válhat.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. január 19. (szombat) 18:00
Sportcsarnok
Budakalász, Omszk park 1.
CYEB Budakalász - Váci KSE
Liga Kupa D csoport 6. forduló
 
 

Hely

Csapat

PONT

1

Váci KSE 20

2

AGROFEED ETO-SZESE 19

3

NEKA 17
4 Szigetszentmiklósi KSK 14

5

Tatai AC 11

6

Veszprémi KKFT Felsőörs 11
7 Telekom Veszprém U21 10

8

Pécsi VSE 10

9

Balatonfüredi KSE U21 8
10 Budai Farkasok NKFT 7

11

TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 5

12

Százhalombattai KE 0
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK