FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-13

Saját erő

Az elmúlt években utánpótlásunkból a sok tehetség ellenére mindössze Tyiskov Mihály és Szikra Péter tudott az felnőtt csapatban tartósan megragadni.

Ezen már tavaly szerettünk volna változtatni, de annak ellenére, hogy edzéseken több ifjúsági játékosunk is szerepet kapott, sőt a felnőtt mérkőzéseken kispadra is kerültek, a nagy tét miatt minimális lehetőséget kaphattak. Bár az elvárások idén sem lesznek kevesebbek, legfeljebb a jellegük változott, ezúttal mindenképpen szeretnénk fiatal játékosaink karrierjét is egyengetni.

Ennek első fecskéje Bognár Alex, akivel egyesületünk három éves profi szerződést kötött. Alex 7 éves kora óta kézilabdázik és egy három éves kitérőtől eltekintve egyesületünk játékosa és korosztályának meghatározó alakja volt minden évben. Az előző szezonban már az NB I-ben is pályára lépett, valamint az ifjúsági válogatott tagja lett, mellyel jelenleg is az augusztusi kontinensbajnokságra készül. Amennyiben fejlődése töretlen lesz, akkor a következő évek meghatározó váci játékosává válhat.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. július 19. (péntek) 17:00
Elek Gyula Aréna
Budapest X., Kőbányai út 47/a
FTC - Váci KSE
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK