FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-13

Saját erő

Az elmúlt években utánpótlásunkból a sok tehetség ellenére mindössze Tyiskov Mihály és Szikra Péter tudott az felnőtt csapatban tartósan megragadni.

Ezen már tavaly szerettünk volna változtatni, de annak ellenére, hogy edzéseken több ifjúsági játékosunk is szerepet kapott, sőt a felnőtt mérkőzéseken kispadra is kerültek, a nagy tét miatt minimális lehetőséget kaphattak. Bár az elvárások idén sem lesznek kevesebbek, legfeljebb a jellegük változott, ezúttal mindenképpen szeretnénk fiatal játékosaink karrierjét is egyengetni.

Ennek első fecskéje Bognár Alex, akivel egyesületünk három éves profi szerződést kötött. Alex 7 éves kora óta kézilabdázik és egy három éves kitérőtől eltekintve egyesületünk játékosa és korosztályának meghatározó alakja volt minden évben. Az előző szezonban már az NB I-ben is pályára lépett, valamint az ifjúsági válogatott tagja lett, mellyel jelenleg is az augusztusi kontinensbajnokságra készül. Amennyiben fejlődése töretlen lesz, akkor a következő évek meghatározó váci játékosává válhat.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. március 23. (szombat) 18:00
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán Márton út 3.
Váci KSE - Százhalombattai KE
NB I/B férfi felnőtt - Nyugat, 17. forduló
 

Hely

Csapat

PONT

1

Váci KSE 28

2

NEKA 24

3

AGROFEED ETO-SZESE 23
4 Szigetszentmiklósi KSK 17

5

Veszprémi KKFT Felsőörs 16

6

Tatai AC 15
7 Pécsi VSE 15

8

Budai Farkasok NKFT 13

9

Telekom Veszprém U21 11
10 Balatonfüredi KSE U21 10

11

TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 7

12

Százhalombattai KE 3
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK