FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-13

Saját erő

Az elmúlt években utánpótlásunkból a sok tehetség ellenére mindössze Tyiskov Mihály és Szikra Péter tudott az felnőtt csapatban tartósan megragadni.

Ezen már tavaly szerettünk volna változtatni, de annak ellenére, hogy edzéseken több ifjúsági játékosunk is szerepet kapott, sőt a felnőtt mérkőzéseken kispadra is kerültek, a nagy tét miatt minimális lehetőséget kaphattak. Bár az elvárások idén sem lesznek kevesebbek, legfeljebb a jellegük változott, ezúttal mindenképpen szeretnénk fiatal játékosaink karrierjét is egyengetni.

Ennek első fecskéje Bognár Alex, akivel egyesületünk három éves profi szerződést kötött. Alex 7 éves kora óta kézilabdázik és egy három éves kitérőtől eltekintve egyesületünk játékosa és korosztályának meghatározó alakja volt minden évben. Az előző szezonban már az NB I-ben is pályára lépett, valamint az ifjúsági válogatott tagja lett, mellyel jelenleg is az augusztusi kontinensbajnokságra készül. Amennyiben fejlődése töretlen lesz, akkor a következő évek meghatározó váci játékosává válhat.


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK