FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-04

Mesteredzők a szakmai stábban

A Váci KSE megállapodott Skaliczki László mesteredzővel, melynek értelmében az első csapat szakmai munkáját további két évig a csapataival két magyar bajnoki címet illetve a magyar férfi válogatottal olimpiai negyedik helyezést elérő szakvezető irányítja. Mivel a megállapodás bajnoki osztálytól független, így az NB I/B-re való felkészítést is Skaliczki mesterrel kezdi a kényszerből (is) átalakult csapatunk július 16-án. A vezetőedző munkáját továbbra is ifjabb Skaliczki László segíti. A frissen szakedzői bizonyítványt szerzett edzővel szintén kétéves szerződést kötöttünk.

A szakmai stáb tagja maradt Lekrinszki Lilla gyógytornász, funkcionális tréner, Pallagi Dávid gyúró, Tamási Lajos kapusedző és dr.Jakab Zoltán orvos is.

A csapat utánpótlás szakmai munkáját a szintén friss diplomás Gúnya Péter irányítja, aki európai mesteredzői diplomát szerzett júniusban. Bízzunk benne, hogy a tavasszal jó eredményeket elérő stáb hét éven belül harmadszor is NB I/B-s bajnoki címre vezeti csapatunkat, és egy évet követően visszatérhetünk a legjobbak közé.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2018. szeptember 29. (szombat) 13:00
DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnok
Veszprém, Tüzér utca 42.
Veszprémi KKFT Felsőörs - Váci KSE
NBI/B Bajnokság, 3. forduló

Hely

Csapat

PONT

1

AGROFEED ETO-SZESE 4

2

NEKA 4

3

Balatonfüredi KSE U21 4
4 Budai Farkasok NKFT 3

5

Tatai AC 2

6

Szigetszentmiklósi KSK 2
7 Váci KSE 2

8

Veszprémi KKFT Felsőörs 2

9

TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 1
10 Pécsi VSE 0

11

Telekom Veszprém U21 0

12

Százhalombattai KE 0
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK