FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-04

Mesteredzők a szakmai stábban

A Váci KSE megállapodott Skaliczki László mesteredzővel, melynek értelmében az első csapat szakmai munkáját további két évig a csapataival két magyar bajnoki címet illetve a magyar férfi válogatottal olimpiai negyedik helyezést elérő szakvezető irányítja. Mivel a megállapodás bajnoki osztálytól független, így az NB I/B-re való felkészítést is Skaliczki mesterrel kezdi a kényszerből (is) átalakult csapatunk július 16-án. A vezetőedző munkáját továbbra is ifjabb Skaliczki László segíti. A frissen szakedzői bizonyítványt szerzett edzővel szintén kétéves szerződést kötöttünk.

A szakmai stáb tagja maradt Lekrinszki Lilla gyógytornász, funkcionális tréner, Pallagi Dávid gyúró, Tamási Lajos kapusedző és dr.Jakab Zoltán orvos is.

A csapat utánpótlás szakmai munkáját a szintén friss diplomás Gúnya Péter irányítja, aki európai mesteredzői diplomát szerzett júniusban. Bízzunk benne, hogy a tavasszal jó eredményeket elérő stáb hét éven belül harmadszor is NB I/B-s bajnoki címre vezeti csapatunkat, és egy évet követően visszatérhetünk a legjobbak közé.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. február 23. (szombat) 18:00
Magvassy Mihály Sportcsarnok
Győr, Kiskút liget
AGROFEED ETO-SZESE - Váci KSE
NB I/B férfi felnőtt - Nyugat, 13. forduló

Hely

Csapat

PONT

1

Váci KSE 22

2

AGROFEED ETO-SZESE 20

3

NEKA 19
4 Szigetszentmiklósi KSK 16

5

Tatai AC 13

6

Veszprémi KKFT Felsőörs 12
7 Pécsi VSE 12

8

Telekom Veszprém U21 10

9

Budai Farkasok NKFT 9
10 Balatonfüredi KSE U21 8

11

TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 5

12

Százhalombattai KE 0
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK