FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-04

Mesteredzők a szakmai stábban

A Váci KSE megállapodott Skaliczki László mesteredzővel, melynek értelmében az első csapat szakmai munkáját további két évig a csapataival két magyar bajnoki címet illetve a magyar férfi válogatottal olimpiai negyedik helyezést elérő szakvezető irányítja. Mivel a megállapodás bajnoki osztálytól független, így az NB I/B-re való felkészítést is Skaliczki mesterrel kezdi a kényszerből (is) átalakult csapatunk július 16-án. A vezetőedző munkáját továbbra is ifjabb Skaliczki László segíti. A frissen szakedzői bizonyítványt szerzett edzővel szintén kétéves szerződést kötöttünk.

A szakmai stáb tagja maradt Lekrinszki Lilla gyógytornász, funkcionális tréner, Pallagi Dávid gyúró, Tamási Lajos kapusedző és dr.Jakab Zoltán orvos is.

A csapat utánpótlás szakmai munkáját a szintén friss diplomás Gúnya Péter irányítja, aki európai mesteredzői diplomát szerzett júniusban. Bízzunk benne, hogy a tavasszal jó eredményeket elérő stáb hét éven belül harmadszor is NB I/B-s bajnoki címre vezeti csapatunkat, és egy évet követően visszatérhetünk a legjobbak közé.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2018. augusztus 17. (péntek) 19:00
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán M. út 3.
Váci KSE - Békés Drén KC
Edzőmérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

AGROFEED ETO-SZESE  

2

Balatonfüredi KSE U21  

3

Budai Farkasok NKFT  
4 NEKA  

5

Pécsi VSE  

6

Százhalombattai KE  
7 Szigetszentmiklósi KSK  

8

Tatai AC  

9

Telekom Veszprém U21  
10 TUNGSRAM SE - Nagykanizsa  

11

Váci KSE  

12

Veszprémi KKFT Felsőörs  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK