FŐMENÜ
MENÜ
2018-07-04

Mesteredzők a szakmai stábban

A Váci KSE megállapodott Skaliczki László mesteredzővel, melynek értelmében az első csapat szakmai munkáját további két évig a csapataival két magyar bajnoki címet illetve a magyar férfi válogatottal olimpiai negyedik helyezést elérő szakvezető irányítja. Mivel a megállapodás bajnoki osztálytól független, így az NB I/B-re való felkészítést is Skaliczki mesterrel kezdi a kényszerből (is) átalakult csapatunk július 16-án. A vezetőedző munkáját továbbra is ifjabb Skaliczki László segíti. A frissen szakedzői bizonyítványt szerzett edzővel szintén kétéves szerződést kötöttünk.

A szakmai stáb tagja maradt Lekrinszki Lilla gyógytornász, funkcionális tréner, Pallagi Dávid gyúró, Tamási Lajos kapusedző és dr.Jakab Zoltán orvos is.

A csapat utánpótlás szakmai munkáját a szintén friss diplomás Gúnya Péter irányítja, aki európai mesteredzői diplomát szerzett júniusban. Bízzunk benne, hogy a tavasszal jó eredményeket elérő stáb hét éven belül harmadszor is NB I/B-s bajnoki címre vezeti csapatunkat, és egy évet követően visszatérhetünk a legjobbak közé.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. május 19. (vasárnap) 16:00
NEKA Csarnok
Balatonboglár, Gaál Gaszton utca 58.
NEKA - Váci KSE
NB I/B férfi felnőtt-Nyugat, 22. forduló

Hely

Csapat

PONT

1

Váci KSE 37

2

AGROFEED ETO-SZESE 31

3

NEKA 28
4 Szigetszentmiklósi KSK 25

5

Veszprémi KKFT Felsőörs 24

6

Pécsi VSE 20
7 Tatai AC 17

8

Telekom Veszprém U21 17

9

Budai Farkasok NKFT 15
10 Balatonfüredi KSE U21 12

11

TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 9

12

Százhalombattai KE 5
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK