FŐMENÜ
MENÜ
2018-05-29

Végül ezüstérmesek lettünk

Május utolsó hétvégéjén Dunavarsány adott otthont az U14-s bajnokság utolsó fordulójának. A tét az első hely megőrzése volt.

Első mérkőzésünk máris az aranyrangadó volt, a közvetlen rivális Gödöllő csapatával. Az első félidő közepéig teljesen kiegyenlített volt a küzdelem, de a kötelező cserét követően ellenfelünk 3 gólos előnyre tett szert. A folytatásban sem sikerült javítanunk, emberelőnyeinket rendre nem sikerült gólra váltani, és fizikailag sem bírtuk már a hajrát. Vereségünkkel sajnos nemcsak a mérkőzést, de az első helyet is elveszítettük.


Gödöllői KC - Váci KSE 18-15 (10-7)
Dunavarsány, V: Geda - Vernyik
Váci KSE: Szilágyi (k) - Sipos 2, Vili 3, Bognár 1, Tősér 2, Kovács 2, Dankó 2. Csere: Csányi (k), Pálinkás 2, Szegner 1, Komlósi, Rojkovics, Szőnyi. Edző: Solymos Andrea


Egy mérkőzésnyi pihenőt követően a mogyoródi csapat ellen folytattuk szereplésünket. Az eddig mindig legyőzött ellenfél ellen ezúttal semmi sem jött össze. Kapusunk ugyan bravúrosan védett, de ma egyszerűen képtelenek voltunk a kapuba találni, és egy gólszegény meccsen vereséggel búcsúztunk a bajnokságról.


Váci KSE - Mogyoródi KSK 9-11 (5-6)
Dunavarsány, V: Cseh - Vernyik
Váci KSE: Csányi (k) - Pálinkás 2, Szegner, Bognár, Vili 2, Rojkovics, Szőnyi. Csere: Szilágyi (k), Sipos 1, Tősér, Komlósi, Kovács 2, Dankó 1. Edző: Solymos Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2018. augusztus 23. (csütörtök) 18:30
Városi Sportcsarnok
Monor, Balassi Bálint utca 25.
Vecsési SE - Váci KSE
Edzőmérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

AGROFEED ETO-SZESE  

2

Balatonfüredi KSE U21  

3

Budai Farkasok NKFT  
4 NEKA  

5

Pécsi VSE  

6

Százhalombattai KE  
7 Szigetszentmiklósi KSK  

8

Tatai AC  

9

Telekom Veszprém U21  
10 TUNGSRAM SE - Nagykanizsa  

11

Váci KSE  

12

Veszprémi KKFT Felsőörs  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK