FŐMENÜ
MENÜ
2018-05-29

Végül ezüstérmesek lettünk

Május utolsó hétvégéjén Dunavarsány adott otthont az U14-s bajnokság utolsó fordulójának. A tét az első hely megőrzése volt.

Első mérkőzésünk máris az aranyrangadó volt, a közvetlen rivális Gödöllő csapatával. Az első félidő közepéig teljesen kiegyenlített volt a küzdelem, de a kötelező cserét követően ellenfelünk 3 gólos előnyre tett szert. A folytatásban sem sikerült javítanunk, emberelőnyeinket rendre nem sikerült gólra váltani, és fizikailag sem bírtuk már a hajrát. Vereségünkkel sajnos nemcsak a mérkőzést, de az első helyet is elveszítettük.


Gödöllői KC - Váci KSE 18-15 (10-7)
Dunavarsány, V: Geda - Vernyik
Váci KSE: Szilágyi (k) - Sipos 2, Vili 3, Bognár 1, Tősér 2, Kovács 2, Dankó 2. Csere: Csányi (k), Pálinkás 2, Szegner 1, Komlósi, Rojkovics, Szőnyi. Edző: Solymos Andrea


Egy mérkőzésnyi pihenőt követően a mogyoródi csapat ellen folytattuk szereplésünket. Az eddig mindig legyőzött ellenfél ellen ezúttal semmi sem jött össze. Kapusunk ugyan bravúrosan védett, de ma egyszerűen képtelenek voltunk a kapuba találni, és egy gólszegény meccsen vereséggel búcsúztunk a bajnokságról.


Váci KSE - Mogyoródi KSK 9-11 (5-6)
Dunavarsány, V: Cseh - Vernyik
Váci KSE: Csányi (k) - Pálinkás 2, Szegner, Bognár, Vili 2, Rojkovics, Szőnyi. Csere: Szilágyi (k), Sipos 1, Tősér, Komlósi, Kovács 2, Dankó 1. Edző: Solymos Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. július 19. (péntek) 17:00
Elek Gyula Aréna
Budapest X., Kőbányai út 47/a
FTC - Váci KSE
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK