FŐMENÜ
MENÜ
2018-05-16

Egy híján 50

A Váci KSE U9-es csapata május 12-én Tökölön lépett ebben a szezonban utoljára pályára. Egyetlen célunk volt a fordulóval, hogy lehetőleg mindenki felszabadultan tudjon játszani, minden tét nélkül, amit a mérkőzések előtt az öltözőben meg is beszéltünk.

Első ellenfelünk a Főnix SE volt. Kevés gyermekkel tudtak csak kiállni ellenünk, illetve több fiatalabb gyerek volt náluk, mint nálunk, így előzetesen mi tűntünk az esélyesebbnek. A mérkőzés igazolta is a várakozásokat. Már az első félidőben jelentős előnyre tettünk szert, melyet a mérkőzés végéig tovább gyarapítottunk. Sima mérkőzés volt, de ennek ellenére a csapat a legutolsó percig küzdött, és szépen játszott. Jó volt viszontlátni mindazt, amit gyakoroltunk az edzéseken. Ami szintén kiemelendő, hogy 8 mezőnyjátékosból 5-en szereztek gólt, ami arra utal, hogy jellemző volt a csapatjáték; illetve fontos szerepe volt annak, hogy a kapuban is jól teljesítettünk.

FŐNIX ISE-Váci KSE 8-27 (3-11)
Tököl, V: Kovács - Mezei
Váci KSE: Katona Barnabás 5, Czombos László 7, Simon Dárius 5, Kiss Domonkos 1, Solymos Levente 9, Pádár Benedek, Rusz Edmond, Szabó Márk, Csörögi Máté. Edző: Solymos Ákos
 
A második mérkőzést a Budai Farkasok csapatával játszottuk. Ez a mérkőzés már szorosabbnak ígérkezett. Az előjelek ellenére viszonylag simán kezdtünk, és az első félidő végén már négy gólos előnnyel fordultunk, majd magabiztos győzelmet arattunk. Óriási pozitívumként értékelendő, hogy a második mérkőzésünket is ugyanolyan lelkesedéssel és küzdéssel tudtuk lejátszani, mint az elsőt. Erre eddig nem nagyon volt példa. Így megtörtük a rossz hagyományainkat, és először a fordulók során, mind a két mérkőzésünket megnyertük.

Váci KSE-Budai Farkasok 22-8 (7-3)
Tököl, V: Kovács - Mezei
Váci KSE: Kiss Domonkos 3, Pádár Benedek, Katona Barnabás 5, Rusz Edmond, Simon Dárius 5, Szabó Márk, Csörögi Máté, Czombos László 9. Edző: Solymos Ákos

AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 


Hely

Csapat

PONT

1

Telekom Veszprém

50

2

MOL-Pick Szeged 46

3

Grundfos Tatabánya KC 42
4 Balatonfüredi KSE 40

5

Sport36-Komló 26

6

Csurgói KK 25
7 CYEB Budakalász 24

8

Dabas VSE KC 20

9

Eger SBS Eszterházy 19
10 Ceglédi KKSE 17

11

BBraun Gyöngyös 17

12

FTC KN KFT 16

13

Váci KSE 16

14

Orosházi FKSE 6
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK