FŐMENÜ
MENÜ
2018-05-05

Állva haltunk meg

Az utolsó fordulóban az Orosháza csapatát fogadtuk. A képlet egyszerű volt. Nekünk győzni kellett, míg a Gyöngyös-FTC mérkőzésnek nem lehetett a vége döntetlen, mert az nem nekünk kedvezett volna.

A találkozót ennek az elvárásnak megfelelően is kezdtük, és főleg védekezésünk segítségével a megszerzett előnyünket is fokozatosan növelgettük. A vendégek hosszú lefolyású támadásokat folytattak, és bár látszott, hogy nem adták fel a megnyugtató különbség a félidőre is megmaradt.

A folytatásban a vendégek vettek egy utolsó lendületet és két gólra is sikerült felzárkózniuk, de ezt követően már csak mi voltunk a pályán, és végül a tomboló közönség előtt látványos játékkal fejeztük be a mérkőzést és az évet.

Sajnos a győzelem, csak pillanatnyi örömöt tudott okozni, mert a másik mérkőzés döntetlenre végződött, így a pályán nem sikerült meghosszabbítani az első osztályú tagságunkat. Hogy azon kívül sikerül-e az a az elkövetkező szűk két hónap titka.

A mérkőzés képeit megtekinthetik facebook oldalunkon!

 

Váci KSE - Orosházi FKSE 26-19 (12-8)

Vác, V: Bonifert - Oláh

Váci KSE: Ulicsinyi (k) - Ménfői 3, Törteli 3, Koller 4(1), Sakic, Holpert 4, Davidovic 4. cs: Rózsavölgyi (k), Tyiskov 2, Grbavac 3, Balaz 2, Czene, Kecskeméti 1, Tárkányi, Bognár, Török. Edző: Skaliczki László

Orosházi FKSE l.d.: Balázs 5(3). Edző: Bakó Botond

Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc      Hétméteresek: 2/1 ill. 3/3.

Skaliczki László: Gratulálok a játékosaimnak, úgy gondolom, állva haltunk meg.

 


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 


Hely

Csapat

PONT

1

AGROFEED ETO-SZESE  

2

Balatonfüredi KSE U21  

3

Budai Farkasok NKFT  
4 NEKA  

5

Pécsi VSE  

6

Százhalombattai KE  
7 Szigetszentmiklósi KSK  

8

Tatai AC  

9

Telekom Veszprém U21  
10 TUNGSRAM SE - Nagykanizsa  

11

Váci KSE  

12

Veszprémi KKFT Felsőörs  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK