FŐMENÜ
MENÜ
2018-04-28

Az utolsó emberig

Szombaton a Csurgó vendégeként léptünk pályára. Ez már zsinórban a harmadik olyan forduló volt, amelyben ha nem szerzünk pontot, elbúcsúzunk az első osztálytól. A tét így ma sem volt kisebb, mint, hogy vereség esetén már csak a visszalépésekben bízhatunk, de mivel a hazaiak az EHF-kupás helyért hajtanak nem számíthattunk könyöradományra.

A hazaiak nagy lendülettel kezdték a találkozót és vezettek is, mi viszont fegyelmezett játékkal, Skaliczki mester taktikáját maradéktalanul betartva hamar átvettük a mérkőzés irányítását és végre profik módjára irányítottuk a mérkőzés lefolyását, ami kétgólos félidei előnyt hozott számunkra.

A folytatásban a hazaiak újból nekiveselkedtek és le is dolgozták hátrányukat. A nálunk jó ütemben meghúzott kapuscsere azonban fokozta a hátsó alakzat stabilitását, így kiküzdött góljainkkal visszavettük az előnyt. Fontos momentum volt, hogy minden pályára lépő gólokkal tudott hozzájárulni a csapat játékához, így az utolsó percben kapott büntetővel már ekkor bebiztosíthattuk volna a győzelmet. Ezt azonban az eddig rendkívül eredményes Holpert elhibázta, amely miatt még 40 másodpercig izgulhattunk, de Ulicsinyi védését követően már csak ünnepelnünk kellett a bravúros győzelmet.

 

Csurgói KK - Váci KSE 25-26 (12-14)

Csurgó, 700 néző, V: Horváth - Marton

Váci KSE: Rózsvölgyi (k) - Ménfői 4, Davidovic, Törteli 1, Tyiskov 2, Koller 2, Holpert 10(3). Csere: Ulicsinyi (k), Sakic 1, Grbavac 2, Balaz 3, Kecskeméti 1, Tárkányi. Edző: Skaliczki László

Kiállítások: 4 perc ill 4 perc                           Hétméteresek: 8/4 ill. 5/3.

Az eredmény alakulása: 8. perc: 2-4; 18. perc: 8-8; 26. perc: 10-13; 37. perc: 17-17; 52. perc: 20-23.

 


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 


Hely

Csapat

PONT

1

AGROFEED ETO-SZESE  

2

Balatonfüredi KSE U21  

3

Budai Farkasok NKFT  
4 NEKA  

5

Pécsi VSE  

6

Százhalombattai KE  
7 Szigetszentmiklósi KSK  

8

Tatai AC  

9

Telekom Veszprém U21  
10 TUNGSRAM SE - Nagykanizsa  

11

Váci KSE  

12

Veszprémi KKFT Felsőörs  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK