FŐMENÜ
MENÜ
2018-04-22

Csoda a pokolban

A bajnoki bronzérem első számú várományosa ellen vasárnap este azzal a tudattal kellett pályára lépnünk, hogy riválisaink feltámadásának köszönhetően egy papírforma vereség szinte lehetetlen helyzetbe hoz minket a bennmaradásért vívott versengésben.

Az első percekben a tét a mi játékunkra nyomta rá a bélyegét és nemcsak a rajtnál ragadtunk be, de a folytatás sem sikerült, így húsz perc után hétgólos hátránynál úgy tűnt a mérkőzés sorsa eldöntetett. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezt a vendégek el is hitték, így a lanyhuló koncentrációjuk mellett közelebb lopóztunk a félidőre.

A folytatásban már sokkal harcosabb és agresszívebb játékot sikerült produkálnunk, de a vendégek, hamar megrázták magukat és a kiküzdött egygólos hátrányunkat gyorsan megtöbbszörözték. Az utolsó tíz percnek már úgy vágtunk neki, hogy amíg mi erőlködtünk és küzdöttünk, a tatabányaiak már letudni szerették volna a mérkőzést és megünnepelni a bronzérmüket. Halogató játékukkal azonban teljesen magunkra húztak minket és csodák csodájára, nyitott védekezésünknek köszönhetően szerzett labdákkal az utolsó másodpercekben kiegyenlítettünk, így magunknak is váratlan pontot szerezve.

A mérkőzés képeit megtekinthetik facebook oldalunkon!

 

Váci KSE – Grundfos Tatabánya KC 29–29 (15–18)

Vác, V: Bacs - Bóna

Váci KSE: Ulicsinyi (k) – Ménfői 3, Törteli 3, Sakic 4, Koller 2, Holpert 4 (1), Davidovic 4. Csere: Rózsavölgyi (k), Balaz 5, Tyiskov 1, Grbavac, Tárkányi 3, Kecskeméti. Edző: Skaliczki László

Grundfos Tatabánya KC l.d.: Bozovic 6. Edző: Vladan Matics

Kiállítások: 16 perc ill. 16 perc                                  Hétméteresek: 1/1, ill. 4/4.

 


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK