FŐMENÜ
MENÜ
2018-04-12

Hazai pályán

A következő U9-es fordulónkat hazai pályán Vácott rendezhettük, ami nagy örömöt jelentett mindenkinek. A gyerekek és a szülők is nagyon várták ezt a napot, hiszen hazai közönség előtt mutathatták meg játékukat. Ennek köszönhetően szép számban jöttek el a családtagok is, hogy buzdítsák csapatunkat.

Az első mérkőzést az ügyes gyerekeből álló Dabasi KC VSE csapatával játszottuk. A korai kezdés ellenére játékosaink tisztesen helyt álltak. A mérkőzés végig kiélezett volt, fej-fej mellett haladt a két csapat, félidőben döntetlen volt az eredmény. A végjátékban is szoros volt a küzdelem, és végül döntetlen lett a végeredmény, annak ellenére, hogy akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést, hiszen 3 hetest is kihagytunk. De csapatunk összességében remek küzdőszellemről, és nagyszerű játékról tett tanúbizonyságot.
 
Váci KSE - Dabasi KC VSE 11-11 (6-6)
Vác, V: Kotán - Szonderik
Váci KSE: Rusz Edmond, Kiss Domonkos, Simon Dárius 2, Szabó Márk, Kiss Dávid, Csörögi Máté György, Katona Barnabás 2, Czombos László Imre 2, Simon Vince 2, Solymos Levente 3, Pádár Benedek. Edző: Solymos Ákos
 
A második mérkőzésre közel négy óra elteltével került sor, ami rá is nyomta bélyegét a játékunkra. Tudvalevő volt, hogy az ellenfél, az SZKSK Bíró csapata még senkitől nem kapott ki, de reménykedtünk hogy nekünk sikerül megszorongatni őket. Sajnos ez nem így történt. Fiaink dekoncentráltak voltak, így egy pillanatig sem tudtuk veszélyeztetni az ellenfél veretlenségét.
Ebből a mérkőzésből az is kiderült, hogy egy nap két mérkőzés még túl sokat kivesz a csapatból, nem vagyunk még képesek ilyen hosszú időn keresztül megfelelő koncentrációval játszani.
 
Szigetszentmiklósi KSK Bíró-Váci KSE 17-4 (10-2)
Vác, V: Kotán - Szonderik
Váci KSE: Rusz Edmond, Kiss Domonkos, Simon Dárius, Szabó Márk, Kiss Dávid 1, Csörögi Máté György, Katona Barnabás, Czombos László Imre, Simon Vince, Solymos Levente 3, Pádár Benedek. Edző: Solymos Ákos

AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK