FŐMENÜ
MENÜ
2017-12-16

Televíziós bosszú

Újabb kiesési rangadón léptünk pályára szombaton kora délután a gyöngyösi sportcsarnokban. Számunkra már minden mérkőzésen csak a győzelem elfogadható, így rendkívül elszántan készültünk a televízió által is közvetített összecsapásra.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően nagy iramban kezdődött a találkozó, a csapatok fej-fej mellett haladtak és bár könnyen szereztünk gólokat, sajnos még könnyebben kaptunk is belőlük. A hazaiak egy-két gólos előnye állandósult, de a félidő 18. percére összeállt a védekezésünk és kihagyott ziccereink ellenére nemcsak megfordítottuk a mérkőzés állását, de előnyünket négy gólra növeltük a szünetre.

A második játékrészt a megbeszéltek ellenére kapkodva kezdtünk és a hazaiak ezt kihasználva, egy gólra felzárkóztak. A mai nap azonban mindenre volt válaszunk, és Koller vezérletével 7-1-es rohamot produkálva végképp megléptünk a hazaiaktól. A hátralévő percek már kiegyenlített küzdelmet hoztak, de győzelmünket nem fenyegette veszély, így közel két év után sikerült újból vendégként győzelmet aratnunk az első osztályú bajnokságban, ráadásul revánsot vettünk az első fordulóban elszenvedett hazai vereségért.

B.Braun Gyöngyös - Váci KSE 27-33 (13-17)
Gyöngyös, V: Bócz - Wiedemann
Váci KSE: Paul, Rózsavölgyi (k) - Balaz 5 (3), Bognár, Czene, Davidovic 4, Grbavac 5, Holpert 2, Kecskeméti 1, Koller 6, Ménfői 1, Sakic 5, Tárkányi 1, Török 3, Törteli, Tyiskov. Edző: Gúnya Péter.
B.Braun Gyöngyös l.d.: Kovacsics 10 (3). Edző: Konkoly Csaba.
Kiállítások: 4 perc, ill. 6 perc.      Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3.

 


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 


Hely

Csapat

PONT

1

AGROFEED ETO-SZESE  

2

Balatonfüredi KSE U21  

3

Budai Farkasok NKFT  
4 NEKA  

5

Pécsi VSE  

6

Százhalombattai KE  
7 Szigetszentmiklósi KSK  

8

Tatai AC  

9

Telekom Veszprém U21  
10 TUNGSRAM SE - Nagykanizsa  

11

Váci KSE  

12

Veszprémi KKFT Felsőörs  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK