FŐMENÜ
MENÜ
2017-12-16

Televíziós bosszú

Újabb kiesési rangadón léptünk pályára szombaton kora délután a gyöngyösi sportcsarnokban. Számunkra már minden mérkőzésen csak a győzelem elfogadható, így rendkívül elszántan készültünk a televízió által is közvetített összecsapásra.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően nagy iramban kezdődött a találkozó, a csapatok fej-fej mellett haladtak és bár könnyen szereztünk gólokat, sajnos még könnyebben kaptunk is belőlük. A hazaiak egy-két gólos előnye állandósult, de a félidő 18. percére összeállt a védekezésünk és kihagyott ziccereink ellenére nemcsak megfordítottuk a mérkőzés állását, de előnyünket négy gólra növeltük a szünetre.

A második játékrészt a megbeszéltek ellenére kapkodva kezdtünk és a hazaiak ezt kihasználva, egy gólra felzárkóztak. A mai nap azonban mindenre volt válaszunk, és Koller vezérletével 7-1-es rohamot produkálva végképp megléptünk a hazaiaktól. A hátralévő percek már kiegyenlített küzdelmet hoztak, de győzelmünket nem fenyegette veszély, így közel két év után sikerült újból vendégként győzelmet aratnunk az első osztályú bajnokságban, ráadásul revánsot vettünk az első fordulóban elszenvedett hazai vereségért.

B.Braun Gyöngyös - Váci KSE 27-33 (13-17)
Gyöngyös, V: Bócz - Wiedemann
Váci KSE: Paul, Rózsavölgyi (k) - Balaz 5 (3), Bognár, Czene, Davidovic 4, Grbavac 5, Holpert 2, Kecskeméti 1, Koller 6, Ménfői 1, Sakic 5, Tárkányi 1, Török 3, Törteli, Tyiskov. Edző: Gúnya Péter.
B.Braun Gyöngyös l.d.: Kovacsics 10 (3). Edző: Konkoly Csaba.
Kiállítások: 4 perc, ill. 6 perc.      Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3.

 


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2018. október 24. (szerda) 18:00
Elek Gyula Aréna
Budapest X., Kőbányai út 47/B
Ferencvárosi TC - Váci KSE
Liga Kupa

Hely

Csapat

PONT

1

NEKA 10

2

AGROFEED ETO-SZESE 8

3

Szigetszentmiklósi KSK 8
4 Váci KSE 8

5

Balatonfüredi KSE U21 8

6

Budai Farkasok NKFT 5
7 Tatai AC 4

8

TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 3

9

Telekom Veszprém U21 2
10 Veszprémi KKFT Felsőörs 2

11

Pécsi VSE 2

12

Százhalombattai KE 0
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK