FŐMENÜ
MENÜ
2017-12-06

Eredményes hét

U14-es csapatunk múlt heti programja eléggé besűrűsödött, hiszen hét közben le kellett játszanunk egy elmaradt mérkőzést Mogyoródon, illetve a hazai rendezésű Gyerekbajnokság fordulón két mérkőzés várt ránk a hétvégén.

A Mogyoród csapata ellen az eddigi tapasztalataink alapján könnyebb mérkőzésre számítottunk, de mégis sikerült saját magunk számára izgalmassá tennünk a találkozót. Álmosan kezdtünk, a védekezés puha volt, az ellenfél kapuja előtt pedig sorra maradtak ki a helyzeteink. Az 50 perc alatt végig kerestük magunkat, de szerencsénkre vendéglátóink még így sem tudtak felül kerekedni rajtunk.

Mogyoród KSK - Váci KSE 19-22 (10-11)
Váci KSE: Szilágyi (k) - Sipos 3, Vili5, Palotai 3, Tősér 5, Kovács, Szőnyi 3, cs: Csányi (k), Pálinkás 2, Szegner 1, Bognár, Rojkovics, Dankó. Edző: Solymos Andrea

Nem volt időnk a mogyoródi meccsen tapasztaltakon rágódni, hiszen néhány nap múlva következett itthon két mérkőzés, a Csömör, illetve a Pilisvörösvár ellen.
A nyitó mérkőzésen a Csömör csapatával kerültünk szembe. Ellenfelünk éberebben kezdett, a mérkőzés első felében fej-fej mellett haladtak a csapatok. A félidőben minimális, 4 gólos előnyünk volt csak. A második játékrészben már fokozatosan növeltük előnyünket, és a végén megnyugtató, 8 gólos győzelmet arattunk.

Váci KSE - Csömöri SSZN KFT 30-22 (14-10)
Váci KSE: Szilágyi (k) - Sipos 2, Vili 1, Palotai 3, Tősér 12, Szőnyi 2, Rojkovics, cs: Csányi (k), Pálinkás 3, Szegner 4, Bognár 2, Sári 1, Dankó. Edző: Solymos Andrea

Kora délután az őszi szezon utolsó mérkőzése várt még ránk, amelynek nem volt kisebb a tétje, mint a csoport második helyének megszerzése, pont ellenfelünktől, a Pilisvörösvár  csapatától.
Remek iramban, a megbeszélt dolgokat betartva, jó védekezéssel, és kapus teljesítménnyel indítottuk a mérkőzést és ezzel meg is leptük ellenfelünket, aki mindent megpróbált, hogy átvegye a vezetést, de annak a csapatmunkának, és kűzdő szellemnek, amely ezen a meccsen jellemzett bennünket nem volt ellenszere.

Pilisvörösvári KSK - Váci KSE 20-22 (9-13)
Váci KSE: Szilágyi (k) - Pálinkás 1, Tősér 9, Bognár, Szegner, Rojkovics 3, Dankó 2, cs: Csányi (k), Sipos 2, Vili 5, Szőnyi, Sári. Edző: Solymos Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK