FŐMENÜ
MENÜ
2017-11-20

Újra a pályán

Kicsivel több, mint 1 hónappal az előző forduló után újra pályára léptek U9-es gyermekeink. Két új játékost is el tudtunk vinni a budakalászi fordulóra, így 11 fővel vágtunk neki a szombati mérkőzéseknek.

Az első mérkőzésen a Gödöllő KC csapatával találkoztunk, akikkel egy könnyed mérkőzést tudtunk játszani. Mind a két félidőben minimum duplán válaszoltunk ellenfelünk minden egyes góljára. Mindenki játék lehetőséget kapott, és mindenki tudott is élni a lehetőséggel. Ügyesen feltalálták magukat játékosaink még akkor is ha néha olyan felállásban játszottunk, ahogyan nem szoktunk. Kiváló gyakorlási lehetőség volt ez számunkra.


Váci KSE - Gödöllő KC 15-6 (8-4)
Váci KSE: Simon Dáriusz (1), Kiss Dávid, Csörögi Máté, Katona Barnabás (2), Czombos László (5), Simon Vince, Kiss Domonkos, Rusz Edmond, Solymos Levente (7), Szabó Márk, Pádár Benedek. Edző: Solymos Ákos

A második mérkőzést csoportunk legjobb és legeredményesebb csapatával játszottuk, a Farkasvár DSE-vel. Az ellenfél kifejezetten jó játékerőt képvisel; ügyes, képzett gyerekek találhatóak a csapatukban. Mindent megpróbáltunk megtenni ellenük, de sajnos - pontosabban az élet rendjének megfelelően - alulmaradtunk. Mindezek ellenére nagyon ügyesen játszottak gyermekeink, még ha viszonylag kevés gólt is lőttünk, de sokat kaptunk ellenfelünktől. Természetesen mindenből lehet tanulni, de minden dicséret megilleti U9-es játékosainkat szereplésükért. Van még mit tanulnunk és gyakorolnunk, de ettől is szép ez a sport, mindig meg lehet és meg is kell újulnunk.


Váci KSE - Farkasvár DSE 6-21 (1-10)
Váci KSE: Simon Dáriusz, Kiss Dávid, Csörögi Máté, Katona Barnabás, Czombos László (3), Simon Vince (1), Kiss Domonkos, Rusz Edmond, Solymos Levente (2), Szabó Márk, Pádár Benedek. Edző: Solymos Ákos


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK