FŐMENÜ
MENÜ
2017-11-05

Csak az egyik szemünk nevet

A NB I nyolcadik fordulójában a megyei rivális Cegléd csapata volt az ellenfelünk. Eredményeink miatt most már minden mérkőzésen az életünkért kell küzdenünk, ezért ezen a találkozón is nagy csatára számítottunk.

Az első találatot ugyan mi szereztük, de aztán a vendégek négy góllal válaszoltak felborítva ezzel a jó kezdésre épített taktikánkat. A folytatásban Paul védéseinek is köszönhetően megfordítottuk az eredmény állását, de a három gólos előnyt nem tudtuk tovább növelni, így a vendégeket sem tudtuk leszakítani, akik végül kettőre csökkentették hátrányukat a félidőre.

A második játékrészt még rosszabbul kezdtük mint az elsőt. Szinte mindent lerontottunk, támadást, védekezést és csak egy időkérés hozott minket vissza a meccsbe. Az utolsó tíz percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, de sokáig úgy tűnt a hajrá átka megint utolér bennünket. A szerencse ezúttal azonban végre egy kicsit mellénk állt és Paul bravúrjának köszönthetően megszereztük legalább az egyik pontot és remélhetőleg megtörtük balszerencsés vereségeink sorozatát is.

A mérkőzés képeit megtekinthetik facebook oldalunkon!

 

Váci KSE - Ceglédi KKSE 28-28 (15-13)

Vác, V: Horváth - Marton

Váci KSE: Paul (k) - Ménfői, Török 3, Davidovic 4, Sakic 2, Koller 1, Holpert 3(2), cs: Rózsavölgyi (k), Törteli, Tyiskov, Grbavac 8, Balaz 3(2), Czene, Tárkányi, Kecskeméti 4, Galbos. Edző: Gúnya Péter

Ceglédi KKSE l.d.: Juhász 7. Edző: Nagy Károly

Kiállítások: 8 perc ill. 10 perc     Hétméteresek: 5/4 ill. 5/3.

 


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2018. szeptember 23. (vasárnap) 18:00
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán M. u. 3.
Váci KSE - AGROFEED ETO-SZESE
NBI/B Bajnokság, 2. forduló
 

Hely

Csapat

PONT

1

Budai Farkasok NKFT 2

2

AGROFEED ETO-SZESE 2

3

NEKA 2
4 Tatai AC 2

5

Váci KSE 2

6

Balatonfüredi KSE U21 2
7 Pécsi VSE 0

8

Szigetszentmiklósi KSK 0

9

Telekom Veszprém U21 0
10 TUNGSRAM SE - Nagykanizsa 0

11

Veszprémi KKFT Felsőörs 0

12

Százhalombattai KE 0
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK