FŐMENÜ
MENÜ
2017-09-09

Pikáns nyitány

Nem egész 24 óra múlva a Váci KSE felnőtt csapata megkezdi bajnoki szereplését a K&H Liga küzdelmeiben. Csapatunk vasárnap este 18 órai kezdettel a BBraun Gyöngyös csapatát fogadja a Váci Sportcsarnokban.

Míg korábban a PLER csapata elleni mérkőzések voltak szinte testvérrangadók ezúttal azt a csapatot látjuk vendégül, amelyhez az elmúlt évek alatt sok szállal kötődtünk.

Ellenfelünk jelenlegi utánpótlás szakmai igazgatója történetünk első élvonalbeli vezetőedzője Rosta István, míg a felnőtt csapat másodedzője Nigrinyi Tibor és kapusa Holló Márk tagja volt a 2015-ös másodosztályú bajnokcsapatunknak. Gábori Máté hosszú évekig volt csaptunk elsőszámú jobbszélsője, míg a jelenleg sérültek közé tartozó balátlövő Sipeki Levente és a kapus Tóth Mihály szintén eltöltött nálunk egy-egy bajnoki szezont. Ugyanakkor bár nem szorosan a KSE-hez kötődik, de a vendégek vezetőedzője - Konkoly Csaba - a Váci NKSE-nél töltött el majd két szezont tehát jól ismeri a Váci Sportcsarnokot.

Azonban a jelenleg a Mi sikereinkért dolgozók között is találunk a vasárnapi ellenfelünknél korábban megfordulót. Gúnya Péter vezetőedzőnk öt évet töltött játékosként, majd utánpótlás edzőként a Mátraalján. Míg Kotormán Attila szakmai igazgatónk korábban ezt a pozíciót töltötte be Gyöngyösön is, tevékeny részt vállalva a korábbi évek szép sikereiből. Ménfői Attila és Ulicsinyi Péter szintén a hevesi városban nevelkedett és Attila itt lett első osztályú játékos.

Az elmondottakból látható, hogy egy rendkívül érdekes találkozót láthatnak a kilátogatók, hiszen mindkét gárda jelentősen átalakult a tavalyi csalódást keltő szezont követően és fontos számára a jó rajt. Nálunk mindössze egy sérült van - a hosszabb időre kidőlő Ulicsinyi Péter -, míg a vendégeknél jelenleg többen is súlyos sérülésből lábadoznak, de vasárnap este semmilyen előzmény nem fog már számítani, csak a mérkőzés 60 perce alatt leadott teljesítmény és akarat fogja eldönteni két pont sorsát.

A mérkőzést a rutinos Hargitai Gábor - Markó Gábor kettős vezeti.


AJáNLOTT VIDEó

 


 

 

 

 

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

2017. november 29. (szerda) 18:00
Földi Imre Sportcsarnok
Tatabánya, Szent Borbála út 19.
Grundfos Tatabánya KC - Váci KSE
K&H férfi kézilabda liga, 11. forduló

Hely

Csapat

PONT

1

Telekom Veszprém

18

2

MOL-Pick Szeged 18

3

Grundfos Tatabánya KC 16
4 Balatonfüredi KSE 16

5

Dabas VSE KC 14

6

Sport36-Komló 12
7 Eger SBS Eszterházy 9

8

CYEB Budakalász 8

9

Ceglédi KKSE 7
10 Csurgói KK 6

11

Orosházi FKSE 4

12

BBraun Gyöngyös 3

13

Váci KSE 3

14

FTC KN KFT 2
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK