FŐMENÜ
MENÜ
2017-01-24

Személycserék

2017 januárja több változást hozott a Váci KSE személyi állományában

Az Egyesület véglegesítette a felnőtt csapat vezetőedzői pozíciójában Gúnya Pétert. Megbízatása 2019.06.30-ig szól. Az így megüresedő utánpótlás szakmai igazgató pozíciójába az eddigi helyettes Kotormán Attila került, akinek az utánpótlás koordinálása mellett a klub átigazolásainak és játékoskeretének kialakítása is feladata lesz, beleértve, nemcsak a tehetséges utánpótlás korú gyerekek menedzselését, hanem a felnőtt keret összetételét is. Ezzel a lépéssel a Váci KSE nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani a tehetséges magyar utánpótláskorú játékosok beépítésére az első osztályú csapatba, akár igazolt, akár saját nevelésű játékosokat felhasználva ehhez.

A január hónap nemcsak a szakmai stábban, hanem a játékoskeretben is változásokat hozott. Munkácsi Robin a kevés játéklehetőség miatt az Ózdi KC-ben folytatja pályafutását. A belső posztok, különösen a jobbátlövő pozíció megerősítése miatt a klub szerződtette Alexandar Stanojevic-et. A 33 éves szerb válogatott játékos tapasztalata és játékintelligenciája várhatóan nagy segítség lesz a tavaszi fordulókban.

A változások mellett egy kellemetlen hír, hogy a decemberben vállsérülést szenvedett Ulicsinyi Péternél a kontroll vizsgálatok műtéti beavatkozás igénylő elváltozást mutattak, így fiatal kapusunk a múlt hét csütörtökjén már át is esett az operáción. Felépülése és a rehabilitáció előreláthatólag 6 hónap, így ebben a bajnokságban már nem számíthatunk bravúrjaira.


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK