FŐMENÜ
MENÜ
2015-07-28

Serdülőink is megkezdték a felkészülést

Serdülő csapatunk (2000-2001-es születésű fiúk) július kilencedikén kezdte meg a felkészülést a szeptember közepén rajtoló bajnokságra.

Az első megbeszélést - rendhagyó módon - a sződligeti sportteraszon tartottuk, majd strandkézilabda mérkőzéssel folytatódott a nap. A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő játék segítségével rázódott vissza csapatunk a nyári vakációból az újra kezdődő kemény edzések világába.

Az ezt követő hétfő, tizenharmadika óta a váci sportcsarnokban Nemes Tibor irányítása mellet napi két edzéssel készülnek a srácok, akik nagy létszámban, és még ennél is nagyobb lelkesedéssel látogatják a foglalkozásokat.

A felkészülés következő lépcsőfokaként augusztusban már több edzőmérkőzés is szerepel a programunkban, valamint az iskolakezdés előtt még részt veszünk a Kanyó Antal Nemzetközi Emléktornán, ahol komoly játékerőt képviselő csapatok is lesznek ellenfeleink között.  

 

Serdülőink névsora:

Alexi Milán, Pauer Patrik, Szigetvári Máté (k)

Pálffy Krisztián, Steidl Balázs, Serfőző Ádám, Dudoli Márk, Molnár Botond, Szíjjártó Márton, György Dávid, Vincze Bence, Kocsis Bence, Moór Jakab, Kavin Mátyás, Scardone Placido, Németh Máté, Kövesdi Zsombor, Török Milán, Bene Zsombor Soma, Pálinkás Áron, Zeller Martin.


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK