FŐMENÜ
MENÜ
2019-06-02

Ezüstérem

Június első napján rendezték a Pest megyei bajnokság döntőjét a Final24-nek elnevezett rendezvény keretében Csömörön. A Váci KSE II - Üllői VKSK találkozó volt a nap fénypontja, így az este 7 órakor kezdődő találkozóra zsúfolt lelátók előtt került sor.

Míg a mi csapatunk a fiatalságra építette a taktikáját, addig az ellenfél inkább a rutinra támaszkodott, és a statikus játékot erőltette. Bár az első félidőben tíz perc után többnyire mi irányítottunk, futnunk igazából ekkor sem sikerült, így elmondható, hogy inkább az üllőiek halogató játéka érvényesült. A szünet előtt ugyan sikerült háromgólos előnyre szert tennünk, de végül ebből csak egyet megtartva mehettünk pihenőre.

A második félidő sem kezdődött jól számunkra, mivel hibáinkból az ellenfél átvette a vezetést, így elvesztettük a kezdeményezés lehetőségét, ami azt is jelentette, hogy teljes mértékben érvényesülhetett az üllőiek taktikája. Sajnos ezzel nem igazán tudtunk mit kezdeni, és ha végül csak minimális különbséggel is, de vereséget szenvedtünk.

 

Váci KSE II - Üllői VKSK 23-24 (13-12)

Csömör 300 néző, V: Bonifert - Oláh

Váci KSE II: Nagy (k) - Bene 1, Oszaczki, Bognár D. 3, Filip 2, Bognár A. 7(3), Gyurina 4. csere: Földvári (k) - Agócs, Bognár L., Zoljánszki, Moór 1, Kiss B., Jacsó, Galbos 4, Kiss J. 1(1). Edző: Gratzál Gábor, Tősér Tibor


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. augusztus 21. (szerda) 18:30
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán Márton út 3.
Váci KSE - Mezőkövesdi KC
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK