FŐMENÜ
MENÜ
2019-05-28

Hazai pályán 100 százalék

U14-s csapatunk hazai pályán játszotta le utolsó két mérkőzését.  Két jó csapat volt az ellenfelünk, a veresi csapatot előző mérkőzésünkön sikerült nagyarányú gólkülönbséggel megvernünk, így szerettük volna ma is ezt a teljesítményt hozni, míg a diósdi csapattal szemben szerettünk volna törleszteni az elmúlt fordulóban elszenvedett vereségük miatt.

Így két izgalmas mérkőzésnek néztünk elébe.


A Veresegyháza ellen a védekezésünk jól működött, támadásainkon látszott a “reggeli”mérkőzés hangulata, de a mérkőzést még így is végig mi irányítottuk. A félidei előnyünket a második játékrészben sikerült tovább növelnünk, így a kitűzött győzelmet sikerült bezsebelni a rivális veresegyházi csapat ellen.

Veresegyház VSK - Váci KSE 13-20 (6-10)

Vác, V: Csorba - Czövek

Váci KSE: Greff (k) - Végh 1, Rezessy 5, Sajgó, Kondér 2, Faragó 2, Szunyogh. Csere: Manninger 3, Halász 2, Sári 5, Horváth-Vadon, Csuka, Nagy. Edző: Solymos Andrea


A Diósd elleni meccs már nagyobb izgalmakat tartogatott. Félidőben még az előny ellenfelünknél volt, de a második játékrész utolsó 10 percében egy új mérkőzés kezdődött. Ellenfelünk két elhibázott helyzetére, mi gólokkal válaszoltunk, így egy kiélezett végjátékban 1 gólos győzelmet sikerült aratnunk.

Váci KSE - Diósdi DSE 18-17 (7-9)

Vác, V: Babity - Czövek

Váci KSE: Greff (k) - Végh, Rezessy 7, Halász 2, Kondér 3, Faragó 1, Szunyogh. Csere: Pajor, Manninger 1, Sajgó, Sári 4, Nagy, Csuka. Edző: Solymos Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. augusztus 21. (szerda) 18:30
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán Márton út 3.
Váci KSE - Mezőkövesdi KC
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK