FŐMENÜ
MENÜ
2019-05-18

Túléltük

Már tét nélkül lépett pályára ifjúsági csapatunk a Veszprémi KKFT ellen. A szezon végére sérülések miatt szinte alig maradt használható játékosunk, így fő célunk a sérülések elkerülése volt, de természetesen a csapat szeretett volna győzelemmel búcsúzni a hazai pályától.

A találkozó elején felváltva estek a gólos, de aztán úgy tűnt a vendégek felülkerekednek rajtunk, hiszen támadásban nem találtuk a ritmust és Bognár is haloványabb volt a szokásosnál. A tizennyolcadik percben mégis meg tudtuk rázni magunkat, így jó félidei hajrával már döntetlen állással mehettünk pihenőre.

A folytatásban már lassult az iram, ami nekünk is köszönhető volt, hiszen cserelehetőségeink végesek voltak. A hajrának mégis előnnyel mehettünk neki, de a fáradtság miatt már nem tudtunk újítani, így végül szoros csatában vereséget szenvedtünk. A találkozó örömteli pillanata volt, hogy a tavaly szeptemberben keresztszalag szakadást szenvedett Dudoli Márk is pályára léphetett és, ha még csak hétméteresekből is, de eredményes tudott lenni.

 

Váci KSE – Veszprém KKFT-Felsőörs 28-30 (19-19)

Vác, V: Holman - Kékesi

Váci KSE: Alexy (k) – Hantos 1, Kocsis 3, Bognár 10(1), Scardone 2, Mezei 2, Kövesdi. Csere: Huszár (k), Moór 1, Inczédy 4, Dudoli 3(2), Zseni 2. Edző: Gúnya Péter


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. augusztus 21. (szerda) 18:30
Városi Sportcsarnok
Vác, Bán Márton út 3.
Váci KSE - Mezőkövesdi KC
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK