FŐMENÜ
MENÜ
2019-05-14

Megmérettetés a listavezetőkkel szemben

U14-s csapatunk Érden játszotta soron következő két mérkőzését. Két nehéz meccs várt ránk, hiszen a bajnokság jelenlegi első és második helyezettjével, a gyömrői illetve hevesi csapattal játszottuk meccseinket.

A gyömrői csapat ellen az első félidő remek játékot hozott, védekezésünk nagyon jól működött, ebből tudtunk gyors indítás gólokat szerezni és a felállt fal elleni támadó játékunk is eredményesen működött. Lendületünket a kötelező sor csere sajnos megtörte, de az első félidő így is minimális váci előnnyel zárult. A második félidőben magára talált ellenfelünk, de a mérkőzés az utolsó 5 percig teljesen nyílt volt a találkozó. Itt mi sajnos kétszer is emberhátrányba kerültünk és ezt kihasználva a gyömrői csapat végül 2 góllal megnyerte a mérkőzést.

Váci KSE - Gyömrői Kézilabda Akadémia 17-19 (9-8)

Érd, V: Rédei - Maródi

Váci KSE: Greff (k) - Végh, Hekli 3, Halász 2, Kondér 2, Sári 8, Szunyogh. Csere: Nagy, Manninger 2, Sajgó, Faragó. Edző: Solymos Andrea


A második, hevesi csapat elleni mérkőzésünkön a fáradságból adódó rossz döntések, mind támadásban, mind védekezésben előtérbe kerültek, de ennek ellenére a meccs első harmadában szépen tartottuk magunkat, a félidő végére azonban elhúzott az ellenfél. Sajnos az így összeszedett hátrányunk állandósulni látszott a folytatásban és a meccs hajrájában nem tudtunk élni a kínálkozó emberelőnyünkkel, így egy vállalható 4 gólos vereség lett a vége.

Hevesi SE - Váci KSE 25-21 (13-7)

Érd, V: Maródi - Novák

Váci KSE: Greff (k) - Végh, Hekli 2, Halász 6, Kondér 4, Sári 6, Szunyogh 2. Csere: Nagy, Manninger, Sajgó 1, Faragó. Edző: Solymos Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK