FŐMENÜ
MENÜ
2019-05-07

Éremosztó gála

2019 áprilisában különleges események történtek Vácon a férfi kézilabdázásban. Először a hónap első szombatján a Tata elleni győzelemmel szerezte meg a Váci KSE felnőtt csapata az NB I/B Nyugati csoportjának bajnoki címét és ezzel az első osztályban való indulás jogát, majd április utolsó hétvégéjén Miskolcon a Madách Imre Gimnázium fiúcsapata hódította el a diákolimpia "B" vagyis amatőr kategóriájának első helyét.

Május 11-én szombaton a Váci KSE utolsó hazai bajnoki mérkőzése jó alkalmat kínál, hogy a két csapat együtt ünnepelhessen, illetve együtt ünnepeljük Őket. A Balatonfüred U21-es csapata elleni mérkőzés félidejében a Gimnázium sikerét kivívó játékosokat és tanárokat köszöntik a szervezők, míg a találkozó lefújását követően a Váci KSE bajnokcsapatának játékosai és szakmai stábja veheti át a jól megérdemelt aranyérmeit.

Az ünnepi hangulatra való tekintettel a 18 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes, hogy minél több szurkoló, szülő, iskolatárs vehessen részt az eseményen és a sportsikereket kiváló hangulattal ünnepelhessék újból a sikereket elérő sportolók, vezetők.


AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. július 19. (péntek) 17:00
Elek Gyula Aréna
Budapest X., Kőbányai út 47/a
FTC - Váci KSE
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK