FŐMENÜ
MENÜ
2019-05-07

Megtartott veretlenség

Az U11-es bajnokság követkető fordulóját Cegléden rendezték, ahol két mérkőzés várt csapatunkra.
 
Nagyon jól kezdték a fiúk a mérkőzést, gyorsan magukhoz ragadták a vezetést, és jó védekezés mellett ötletes, szép gólokkal lepték meg ellenfelüket. Az első félidő közepétől azonban valami megváltozott, sorra kapták a könnyű gólokat és felhozták magukra az ellenfelet. Innen szoros meccset vívva, végül megőrizték immár 5. mérkőzés óta tartó veretlenségüket!
A történeti hűséghez hozzátartozik, hogy a végeredmény 18-20 lett volna, azomban a zsűriasztalnál egy gólunk "elkallódott" :-)
Főnix ISE - Váci KSE 18-19 (6-7)
Cegléd, V: ifj. Bacs - Váltó
 
Végig szoros mérkőzést vívtak a fiúk, váltakozva estek a gólok, egyik fél sem tudott jelentős előnyt szerezni. A megmagyarázhatatlanul sok technikai hibával tarkított mérkőzésen végül kapusunk Szabó Márk utolsó pillanatban bemutatott bravúros védésének köszönhetően is, győzni ugyan nem sikerült de a 6 mérkőzés óta tartó veretlenség azért megmaradt!
Váci KSE - Gyál 14-14 (5-7)
Cegléd, V: ifj. Bacs - Váltó
 
Váci KSE: Szabó Márk (k) - Katona Barnabás, Solymos Levente, Czombos László, Simon Vince, Szabados Gergely, Tornyi Márton, Kiss Dávid. Edző: Tyiskov Mihály
 
Végül álljon itt egy gondolat fiainkról! Akik a mérkőzések végeztével sem feledkeztek meg arról, hogy ez a vasárnap anyák napja volt, és kellemes meglepetéssel készültek a mérkőzést végig szurkoló édesanyáiknak! Köszönet érte!

AJáNLOTT VIDEó

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
2019. július 19. (péntek) 17:00
Elek Gyula Aréna
Budapest X., Kőbányai út 47/a
FTC - Váci KSE
Felkészülési mérkőzés

Hely

Csapat

PONT

1

Budakalász KZRT  

2

Csurgói KK

 

3

Dabasi KC VSE  
4 Eger Eszterházy SZSE  

5

FTC KN KFT  

6

Füredi KSE  
7 Gyöngysport KFT  

8

Komló Sport KFT  

9

Mezőkövesdi KC  
10 Orosházi FKSE  

11

Pick KZRT  

12

Tatabánya KKFT  

13

Váci KSE  

14

Veszprém Handball Team ZRT  
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK